...zeby za 50zł nie mozna było sobie kupic kabla i samemu obadac ...to ja juz nie rozumiem tego swiata
Przygaszanie dziennych przy włączeniu migacza - zwykłe lampy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rrobertJak mam xenony wiec nie testowałem tego ale jest to analogiczne do przyciemnia led w xenon
Komentarz
-
-
może na tej stronie coś znajdziecie: http://www.briskoda.net/forums/topic...ed-and-tested/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggmoże na tej stronie coś znajdziecie: http://www.briskoda.net/forums/topic...ed-and-tested/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomissZamieszczone przez rrobertW innym kanale robisz adaptacje
Czy na podstawie kodowania LED możesz pokazać co zmienić ?
Z góry dzięki
spróbuj sprawdzić coś takiego
(16)Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion G 2 from "not active" to "Blinken links Hellphase"
(18)Leuchte4TLF LB4-Dimmwert GH 2 from “0” to “25” (20 or less will disable the light bar during indicating)
(19)Leuchte4TLF LB4-Dimming Direction GH 2 from "maximise" to "minimize"
(16)Leuchte5TLF RB32-Lichtfunktion G 3 auf "not active" to "Blinken rechts Hellphase"
(18)Leuchte5TLF RB32-Dimmwert GH 3 from “0” to “25” (20 or less will disable the light bar during indicating)
(19)Leuchte5TLF RB32-Dimming Direction GH 3 from "maximise" to "minimize"
powinno być ok ale najpierw zapisz oryginalne ustawienia
w (16)....... będzie parę innych funkcji
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrobert
ja uzywam VCP wiec jest inaczej
spróbuj sprawdzić coś takiego
(16)Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion G 2 from "not active" to "Blinken links Hellphase"
(18)Leuchte4TLF LB4-Dimmwert GH 2 from “0” to “25” (20 or less will disable the light bar during indicating)
(19)Leuchte4TLF LB4-Dimming Direction GH 2 from "maximise" to "minimize"
(16)Leuchte5TLF RB32-Lichtfunktion G 3 auf "not active" to "Blinken rechts Hellphase"
(18)Leuchte5TLF RB32-Dimmwert GH 3 from “0” to “25” (20 or less will disable the light bar during indicating)
(19)Leuchte5TLF RB32-Dimming Direction GH 3 from "maximise" to "minimize"
powinno być ok ale najpierw zapisz oryginalne ustawienia
w (16)....... będzie parę innych funkcji
pozdrawiam
Dzięki za info,
spróbuję to kodowanie, ale dopiero w przyszłym tyg. będę miał chwilę i kabelek. Dam znać jak poszło.
[ Dodano: Pią 14 Sie, 15 14:29 ]
[ Dodano: Pią 14 Sie, 15 14:53 ]
Dzisiaj dopiero miałem czas żeby to przetestować i udało się. Muszę powiedzieć że nawet fajnie wygląda, ponieważ dzienne migają na przemian z kierunkami, zdecydowanie lepiej niż w golfie w którym dzienne przygasają ciągle do czasu wyłączenia kierunkowskazu.
[ Dodano: Pon 07 Wrz, 15 14:49 ]
I jeszcze jedna rada dla kogoś kto chciałby to włączyć. W kodowaniu jest " from “0” to “25” (20 or less will disable the light bar during indicating) " Ja proponuje nie dawać mniej niż 30 ponieważ wtedy przygasają razem z kierunkiem światła pozycyjne z przodu nawet przy włączonych mijania.
Komentarz
-
Komentarz